Ники Илиев: Няма да се женя за Ивет

Ники Илиев: Няма да се женя за Ивет

Големите жеги, а и бумът на светски сватби тази година, явно са повлияли на светските клюкари. Този път набедени за годеници станаха топмоделът Ники Илиев и приятелката му Ивет Лалова! За да разберем дали наистина двамата са сгодени и мислят за брак, решихме да почерпим информация от извора като се обадихме на Ники Илиев за коментар.

Чува се, че сте се сгодили с приятелката си Ивет Лалова. Вашият коментар?
Не съм чувал такова нещо, от вас разбирам. Не сме сгодени с Ивет. Заедно сме, но не кроим някакви по-специални планове. Няма с какво да изненадаме хората.

Въобще не сте мислили за сватба или поне за годеж?
Не. Това мога да ви го кажа със сигурност – нито за едното, нито за другото. Звучи хубаво, но явно на някой друг му се иска повече.

Щом звучи хубаво, защо не става реалност?
За себе си мога да кажа, че не вярвам в брака. Това е прекалено сериозна крачка в живота на един човек и аз не съм сигурен дали изобщо някога ще я направя... Въпреки че човек си сменя мнението – не се знае в бъдеще какво ще стане. Но за момента нямам такива планове.

Яд ли Ви е, че Ивет отпадна на Световното и не стигна дори полуфинала?
Яд ме е малко, защото знам, че може повече. Възстановяването й от контузията ще отнеме повече време. Вероятно не може да свикне със състезанията и цялото напрежение. Оптимист съм и според мен ще върви само напред.

Ивет има сериозна конкурентка в лицето на Тазджан Наимова. В добри отношения ли са двете?
Честно да ви кажа, не ходя на тренировки на Ивет и не контактувам с нейни колежки и колеги, нямам такива познати. Но двете не са в лоши отношения, със сигурност.

Кой е по-известният във Вашата звездна двойка?
Тя, разбира се.

Етикети: , , ,

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...