"ДЕНЯТ Е ПРЕКРАСЕН!" и за Вас

11.10.2010 12:00 | Видян 3194 пъти

„Денят е прекрасен” подготвя собствена армия от консултанти, които ще помагат на всички нас, обикновените хора, да разрешаваме проблемите си и наистина да правим живота си по-щастлив.

След първата промяна в “Часът на мама” под девиза “И майките сме хора” последва отваряне на предаването към по-широка аудитория, като се превърна в позитивното женско ток шоу - „Денят е прекрасен!”. Сега, година по-късно и с яркото ежедневно присъствие на Васко Мавриков, предаването е на следващ етап в развитието си и се обръща към зрителите с посланието: “Вижте как да направите денят си прекрасен!”.

Адвокат, семеен терапевт, брокер, лекар, социален работник и още редица постоянни консултанти ще дават безплатно полезни съвети на зрителите на бТВ. Заедно ще си помагаме и ще извървим пътя към разрешаването на проблемите ни, за да бъде наистина „Денят ни прекрасен!” и животът ни по-добър. Както преди време, когато всички зрители се обединиха и заедно с тях помогнахме на един нещастен и беден баща – Сезгин. Той изгради своя нов дом и успя да вземе малката си дъщеричка от Социален Дом. Сега „Денят е прекрасен!” отново се обръща към своите зрители:
"Ако сте жертва на несправедливост, ако ви е омръзнало да се борите сами с институциите, ако ви е писнало да ви лъжат в сметката за тока, ако условията в училището, където е детето ви са плачевни, а в болницата ви изнудват - Мавриков ще бъде „На ваша страна”. Всеки ден в рубриката си, водещият на „Денят е прекрасен!” ще ви показва пътя, който води до разрешаването на тези проблеми."

Още от тази седмица започваме: Ще се борим за компенсация и нов дом за семейство в Пловдивско, чиято къща изгоря пред очите им, защото пожарната закъсняла. Ще помогнем и на жена, пострадала в Градския транспорт да потърси морални и финансови обезщетения.

Ива Дойчинова ще продължи в рубриката „Часът на мама” да разглежда и разрешава въпроси на родители и да обсъжда женски теми с популярни личности, които ще представя в тяхната най-човешка и естествена светлина.

Ива и Васко ще ви се усмихват всеки делничен ден от 10 и ще правят „Денят ви прекрасен!” само по бТВ.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !