Станишев и Глория на опашка за снимки на царя

07.04.2008 17:53 | Видян 11797 пъти | Гласували 1

Станишев и Глория на опашка за снимки на царя

Царят събра на едно място премиера Сергей Станишев и фолк дивата Глория, пише “Стандарт”. Министър-председателят и певицата уважиха юбилейната книга на Симеон “Дългът преди всичко”.  Луксозното издание с непубликуваните досега фотографии на царя е по повод 70-ата му годишнина, която той отпразнува миналата година. Премиерата обаче бе снощи в хотел “Шератон”- заради седмата годишнина от 6 април 2001 г., когато Сакскобургготски влезе в българската политика.

“Специално благодаря на премиера, че е тук, защото като бивш министър-председател добре зная функциите, ангажиментите и работата”, каза в словото си Симеон.

Над 100 души дойдоха на събитието. Омбудсманът Гиньо Ганев, царската дъщеря Калина, министрите Миглена Тачева, Даниел Вълчев, Веселин Близнаков, бивши и настоящи парламентаристи от НДСВ, Андрей Пантев, шефката на ЕК у нас Занаида Златанова, евродепутатите Филиз Хюсменова и Биляна Раева бяха сред гостите на церемонията.

На премиерата на албума бе и гувернантката на царя – леля Вера, която въпреки 92-те си години блестеше на партито.

“Аз съм от малцината, които дойдоха да отдадат почит на историята. Не можем да скрием, че Хамлет е датски принц, както не можем да подминем и факта кой подписа влизането ни в ЕС. Имаше един политик, който се хвалеше, че е израснал в дантели. Да сте чували човекът, на когото е тази книга, да изтъква този си генетичен белег”, каза в прочувствено слово Андрей Пантев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !