БИК-ът се развихри и вдигна пушилка в The Cotton Club

07.10.2010 17:40 | Видян 7094 пъти | Гласували 1

БИК-ът се развихри и вдигна пушилка в The Cotton Club

След тоталния успех на песента “Палатка” това лято, хитовото Трио БИК  гостува снощи на сцената на звездния The Cotton Club. Тримата гласовити певци – Борис Дали, Илиян и Константин направо взривиха от емоции препълненото заведение, което изригваше като вулкан след всеки хит или закачка на шеметите с публиката. Изпълнителите изнесоха шест самостоятелни мини концерти в две части, които стартираха удърно с общото им парче - мегахита на 2010-та “Палатка”.

Тримата изкочиха на сцената начело с “Генерала”, както шеговито наричат Коцето помежду си, а компания им правеха секси полицайки. Гостуването на звездите се случи само три седмици след като най-опитния чаровник в хитовото трио вдигна пищна сватба с половинката си Надя. Константин бързо строи своите другари като “заповяда” да не се шегуват на негов гръб, “защото истински генерал е вкъщи, където само той командва”. Фолк-тупалките, превърнали се в най-желаните мъже на родната попфолк сцена, не спряха да изтръгват въздишки от своите фенки през цялата нощ.

Разгорешени дами бяха окупирали местата пред сцената, за да бъдат на една ръка разстояние от своите любимци, а страстите ескалираха до неузнаваемост при всяка чаровна усмивка или поглед, подарени им от закачливите изпълнители. За една нощ The Cotton Club се превърна в истинска палатка на удоволствията, в която БИК-ът се развихри и вдигна пушилка “до небето”. Близо 700 гости на заведението припяваха в един глас хита на хитовете “Палатка”, който звуча на няколко пъти и провокира истински фурор. Борис, Илиян и Коцето подариха едно лудо и неповторимо шоу на студентите, препълнили популярното заведение и на няколко пъти отправяха поздрави към управителния съвет на УНСС.

В компанията на звездното трио се забавляваха хитмейкърите Жоро Куртев и Цецо Спасов, чието дело са “Йо-Йо”, “Палатка”, Mr. King”, както и колежката им Андреа, която се включи в купона с парчето “И така нататък”. По време на тричасовия концерт на трио БИК, публиката се забавлява с “Тупалка”, “Тарикати”, “Пиян”, “В центъра на купона”, “Секси парче”, “Черна роза” и др. Дуетната песен на Коцето с Преслава “Не ми пречи” бе специален поздрав за неговия кум бизнесмена Михаил Хаджигеоргиев, който също бе сред гостите на клуба. Неустоимата прима на Пайнер този път не успя да се присъедини към участието на своите колеги, но затова пък следващата сряда (13.10) именно Преси ще бъде поредното среднощно изкушение в The Cotton Club. За финал на вечерта, Борис Дали и Илиян направиха уникален дует на актуалния хит “Милионерче”, а към края й се присъедини и Константин, за да забият като за последно, само още веднъж, Па-Па-Па-Палатка....

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !