Алисия и “Твоя тотално” хит и в Албания

05.10.2010 17:20 | Видян 15190 пъти | Гласували 3

Алисия и “Твоя тотално” хит и в Албания

Новият сингъл на Алисия – ''Твоя тотално'', е хит вече не само в България, но и зад граница. Най-големи успехи извън пределите на родината ни парчето жъне в Албания. Изпълнителката винаги е била на почит в най-гледаната албанска музикална телевизия ''Supersonic'', като през последните седмици "Твоя тотално" е един от най-излъчваните и гледани видеоклипове в ефира ѝ.

Тази българо-албанска дружба между Алисия и тамошните й фенове се засилва след дуета ''Не е краят'', който нашата певица записа с албанеца Флори и двамата представиха на Първите балкански музикални награди тази година. Но с ''Твоя тотално'', композирана именно от хитмейкъра Флори, Алисия окончателно спечели албанците. В момента това не само е единствената българска песен, излъчвана по музикална телевизия ''Supersonic'', но е и единственото чуждо присъствие в местните музикални класации.

В интернет чарта на Blog de VipShqiptar, където ''Твоя тотално'' се конкурира с още 19 албански песни, тази седмица нашето парче се нареди на десето място, точно по средата – повод за гордост не само на Алисия и на музикална компания ''Ара мюзик'', но и на всички български почитатели на тази музика. Желаещите да подкрепят родното присъствие на балканската музикална сцена, могат да го направят на уеб адрес: http://vipshqiptar.skyrock.com.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !