Министър Сергей Игнатов показва боксови техники в „Стани богат”

05.10.2010 15:40 | Видян 4471 пъти

Министър Сергей Игнатов показва боксови техники в „Стани богат”

В „Стани богат” тази сряда своята обща култура и знания ще тестват поп певицата Нели Рангелова и министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов.

Първа на въпросите на Ники Кънчев ще отговаря обичаната естрадна изпълнителка Нели Рангелова, която е звезда и в „Bailando-сцена на мечтите”. Нели ще довери в предаването, че е скарана с готвенето и списъкът с ястия, които умее да приготвя, включва само салата и печено пиле. Изпълнителката на „Мой стих” ще признае за силиконовата корекция на гръдната си обиколка, ще сподели и интересни спомени от детството си в Монтана и за началото на кариерата си. За първи път пред камера ще застане съпругът на Нели Рангелова, с когото са заедно вече 15 години. Макар и никога да не се е показвал пред медиите и да се е опитвал да стои встрани от прожекторите, Георги Бочуков ще се съгласи да е една от изненадите на певицата в „Стани богат”.

Синът ѝ Мартин и композиторът Красимир Гюлмезов са другите гости, които ще подкрепят играта на Нели. С приятно чувство и много хумор тя ще разкаже как преди години по време на турне в Германия се озовава в затвора в Щутгарт. Докато пее в един местен ресторант, полицията арестува нея и музикантите ѝ заради ненаправена адресна регистрация на един от тях. Така посред зима певицата се оказва в истинска затворническа килия само по рокля и розово палтенце от мохер.

„Музеи на кои марки автомобили може да посети туристът в германския град Щутгарт?” и „Кой е единственият представител на семейство котки, който не може напълно да прибира ноктите си?” -  са някои от въпросите, на които ще отговаря певицата.

 

Основателят на египтологията в България и настоящ министър на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов ще се състезава втори на стола на богатството. Заедно със своя спаринг партньор, боксьорът Петър Стоименов, Игнатов ще демонстрира основни техники от любимия спорт. Журналистът Сашо Жеков и съученикът Володя Пачев ще разкажат интересни истории от приятелството си с министъра. Ерудираният историк и политик ще отговаря на въпроси от област тракология, география, обща история, спорт и други.

Министър Игнатов ще се откаже от играта на питане, свързано с маршрута на влака Ориент Експрес: „Коя европейска столица няма да посетите с влак Ориент Експрес в оригиналния му маршрут от 1883 г?” /София, Виена, Будапеща или Париж/.

Парите, спечелени от Нели Рангелова и Сергей Игнатов в „Стани богат”, ще отидат при деца, лишени от родителски грижи, които имат талант и искат да продължат образованието си в спортни училища.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !