Версай откри сезона с блондинки, шампанско и пенлива водка

04.10.2010 16:40 | Видян 11412 пъти

Версай откри сезона с блондинки, шампанско и пенлива водка

Фолкбомбите Елена Паришева и Камелия бяха звездите за тържествата за откриването на сезона на клуб „VERSAI”, които продължиха два дни и две нощи. Гостите бяха посрещани от пажове, на маниерите на които биха завидели и в двора на Краля Слънце, а разкошни момичета поднасяха шампанско Moet & Chandon на светски красавици и бизнесмени.

Елена Паришева бе избрала за участието си черен тоалет, впит в извивките ѝ, а Камелия поднесе сексапил на високи ботуши и със заголени рамене. Водка, която искри като шампанско, поднесе фолкчудото Камелия на поседналия да се забавлява в яка дамска компания Мон Дьо, изтупан с елегантно елече над маркови дънки. Сексапилната блондинка получи от свой обожател луксозната бутилка водка, която прилича на шампанско. Камелия, без да се замисли, веднага отскочи до сепарето на Мон Дьо и за радост на мацките около него му връчи бутилката.

Човекът глас Красимир Аврамов, един от най-добрите флейтисти Кристиян Коев, Мисис България Лазарина Стефанова, разкошни жени в невероятни тоалети и бизнесмени в скъпи костюми се насладиха на новия интериор на клуб „VERSAI”, който превръща купона с приятели в безкраен празник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !