Търси се най-добър клуб и най-добър диджей

28.09.2010 16:20 | Видян 2847 пъти

Търси се най-добър клуб и най-добър диджей

Петте номинирани във всяка една от категориите в първия конкурс за определяне на най-добър диджей и най-добър клуб на България вече са известни. Гласуването е достъпно за всеки на www.awards.bg.
Освен онлайн, гласуването за BEST DISCO & NIGHT CLUB OF THE YEAR BULGARIA и BEST DJ OF THE YEAR BULGARIA става и чрез SMS на кратък номер 1093. В сайта www.awards.bg са описани точните указания за това как да дадете своя вот от мобилния си телефон.

Рекорден брой номинации сред диджеите са събрали Pacho B & Pepo – не само като играчи зад пулта, продуценти, ремиксатори и промоутъри, но също и като собственици на лейбъл и букинг агенция. С повече от една номинация могат да се похвалят и DJ Deso, DJ Borra, DJ Marti G, DJ Doncho, DJ Andrez и превърналата се вече в роден парти бранд Elevate Entertainment. Интересна е селекцията на клубната публика на най-добрите сред момичетата диджейки. В петорката влизат Koki, Marri Dessi, Miss Lidiya, Laylla Dane и Dessy, която познаваме и като част от Phuture Shock. А сред  Best International DJ of the Year се нареждат Armin van Buuren, Tiesto, Carl Cox, Tarkan и Mark Knight – все имена от международната сцена, които до един са стъпвали на българска територия.

При клубовете картите се разиграват между по-малко претенденти, но в крайна сметка победителя се определя от публиката, от всеки, който влезе на www.awards.bg и даде своя глас. И също така всеки, който гласува, сам по себе си може да се окаже победител – в играта за прекрасен уикенд в някой от най-страхотните хотели на брега на морето и в планинския курорт Банско.

Вотът сред номинираните за BEST DISCO & NIGHT CLUB OF THE YEAR BULGARIA и BEST DJ OF THE YEAR BULGARIA продължава до 18 октомври.

Победителите ще бъдат обявени по време на официална церемония във вечерта на 28 октомври в клуб Маscarа.

Нощта след наградите ще продължи с цветно и шумно парти, домакинствано от британския парти бранд Ministry Of Sound, чието лице ще е сексапилната блондинка – DJane Eve Carey.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !