Ани Салич спасена от уволнение

26.09.2010 09:00 | Видян 11018 пъти

Ани Салич спасена от уволнение

Вторият сезон на благотоврителното ШОУ Великолепната шесторка е спасил Ани Салич от уволнение, научи Супер 19'.
След като изгониха съпруга й Бранко през юни, шефовете на bTV били на косъм да разпишат и заповедта на новинарката. Задържали я обаче заради втория сезон на Великолепната шесторка. Така Ани, която бе водеща на предаването миналата година, отървала кожата.
Впрочем, версиите за уволнението на Бранко Салич, заради когото тв дамата носи екзотична фамилия, са доста пикантни.
Според наш агент в медията официалната причина е че, сърбинът, който бе технически директор, се е скарал свирепо с шефовете.
Из коридорите на bTV обаче се шушука, че за самата Ани Салич било по-добре мъжът й да не работи на едно място с нея. Не само по психологически причини, защото учените отдавна съветват съпрузите да не прекарват по цял ден всеки ден заедно, ако искат да опазят връзката си.

Водещата май ревнувала до полуда любимия си.Така поне твърдят клюкарите в най-гледаната национална телевизия у нас. Дори го подозирала в афера с колежката си Виктория Петрова, пак ако се вярва на мълвата. Публична тайна е, че опитната Ани и хищната Вики са във война от доста време, коментират по коридорите в бТВ. Петрова не изпускала възможност да заяде Салич по всякакви теми. Вики побеснявала от факта, че ветеранката Ани взема доста по-голяма заплата от нея. Особено пък сега, когато е водеща на Великолепната шесторка. Информаторите ни твърдят, че само за това предаване Салич ще прибере 5-цифрена сума.

„Не може да върши най-малко работа и да взема най-много. Аз ходя на репортажи, водя новини и ми се събират по 25 работни дни в месеца, докато Салич бачка не повече от 18“, беснеела Петрова пред колеги.
За да си даде урок на устатата новинарка, варненката уж била започнала да интимничи с Бранко. Синеоката журналистка флиртувала със Салич, ако се даде ухо на клюкарите. Те добавят и нещо, на което Супер 19’ не може да повярва: правела го дори пред очите на съпругата му. Петрова все си намирала повод да се завърти около офиса на техническия директор. Веднъж дори топновинарката на bTV видяла как мъжът й обядва с Виктория Петрова в заведение в близост до НДК. Побеснялата от гледката, Ани отишла директно при тогавашния спътник в живота на варненката - оператора Добромир Иванов, с когото вече са в равзод, с думите: "Вземи си озапти съпругата".
Психоатаката от страна на конкурентката обаче продължила и Салич решила да вземе мерки. Според хора от кухнята Ани едва ли не била готова да махнат съпруга й от медията, като така се надявала да запази семейното щастие.

Което и станало. При първата метла в телевизията Бранко стана пътник. Ани обаче не подозирала, че в същия момент и на нея й се крои шапка. В крайна сметка обаче заради Великолепната шесторка Салич била помилвана. Все още не е ясно дали след края на благотворителното шоу Ани ще остане в bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !