ЦЯЛ СВЯТ ВДИГА НАЗДРАВИЦА ТОЧНО В 17:59 ЧАСА В ПАМЕТ НА ARTHUR GUINNESS

23.09.2010 17:15 | Видян 2327 пъти

ЦЯЛ СВЯТ ВДИГА НАЗДРАВИЦА ТОЧНО В 17:59 ЧАСА В ПАМЕТ НА ARTHUR GUINNESS

Днес, 23-ти септември, точно 17:59 часа хиляди хора в Европа, Азия, Африка, Северна Америка и Карибите ще вдигнат тост за Артър Гинес, създателят на най-продаваната тъмна бира в света GUINNESS®. За втора поредна година 23-ти септември е обявен за Ден на Arthur Guinness, на който се почита невероятното наследство и живота на един забележителен мъж, предприемач, новатор и филантроп.

Днес GUINNESS е най-продаваната марка тъмна бира в света и се произвежда в 50 държави, включително и на St. James' Gate в Дъблин. В България GUINNESS се внася директно от Ирландия. Любопитен факт е, че една чаша GUINNESS Draught съдържа по-малко калории от една чаша нискомаслено мляко или чаша портокалов сок.

В България през целия септември почитателите на GUINNESS ще могат да се насладят на много подаръци и специални оферти в магазините и по заведенията, които продават наливен GUINNESS – JJ Murphy & Co’s, Flannagans, MacCarthy’s,  Irish Harp, Rosie O’Grady, The Fox & Hound и други в София; O’Neills във Варна, MacNamara във Велико Търново и Anthony’s в Стара Загора. А на самия 23-ти септември ще има много веселба и специални изненади и подаръци за всички приятели на GUINNESS в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !