Глория: Работата е моят "наркотик"

23.09.2010 17:30 | Видян 14999 пъти | Гласували 1

Глория: Работата е моят

На 22 септември в “На кафе” зрителите видяха Глория, както винаги в страхотно настроение и прекрасна форма. За себе си тя каза, че е “луда, вярна, организирана и влюбена в живота”. Певицата сподели, че на първо място поставя дъщеря си Симона, и едва след това кариерата. “Работата е моят “наркотик” и ми доставя истинско удоволствие.”

Примата на поп–фолка и водещата Гала си поговориха за това как винаги успява да изглежда страхотно и в завидна форма. Певицата сподели, че обожава да кара колело и да практикува пилатес, а също така и че е страстен почитател на д-р Емилова и стриктно спазва нейните съвети. Глория разказа за това как десет дни е била заедно със своята дъщеря при д-р Емилова и за изкачването си на връх Мусала. Там тя била на разтоварващ режим, който прави два пъти в годината.

Двете с Гала обмениха опита си като майки за това как трябва да се възпитават децата от ранна детска възраст. Глория сподели, че би желала дъщеря й Симона да завърши висше образование и да владее поне един език чужд език. “Нищо друго не искам от нея” – каза певицата. Лятната си ваканция двете прекарали в Италия и Монако, където са били на гости на нейни приятели. В професионален план Глория подготвя нов албум, по който работи усилено в момента, а също така съвсем скоро можем да очакваме и видеото към новият й хит “Почти непознати”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !