Славея Сиракова - съдружник в Dance Academy 2

23.09.2010 09:00 | Видян 7161 пъти

Славея Сиракова - съдружник в Dance Academy 2

Приятелството между семейство Сиракови и Фил и Ани от Dance Academy е на път  прерасне в  общо бизнес начинание! Славея Сиракова стана съдружник на Ана Дончева  и Трендафил Сърмов в Dance Academy 2.
Преди 2 години любовта към танца и партньорството им в „Денсинг Старс” сближи Илиана Раева и Фил Сърмов. Те  успяха да привлекат за каузата на танца дори  и съпруга на Илиана – героя на футболните фенове Наско Сираков! Тримата танцуваха в ТВ шоуто по бТВ, а впоследствие  когато Фил и Ана Дончева откриха своята Dance Academy, семейство Сиракови бяха почетни гости. Илиана  отново танцува със своя екранен партньор и за пореден път плени публиката с грацията и блясъка си на едно от „златните момичета”!

Месеци по-късно завърналата се от чужбина Славея Сиракова се присъедини към приятелската група. Младата  дама не само се зае с активни уроци по танци, но реши да се включи активно в създаването на втората Dance Academy! И докато медиите се вълнуват основно от външния й вид, малката дъщеря на Наско и Илиана се е захванала с нелеката ремонтна дейност, която върви с пълна в сила в  новата зала от веригата!  Тя се намира в комплекса Pearl Park  на Околовръстния  път на София.  Така и живеещите в луксозните квартали Драгалевци, Бояна, Манастирски ливади и пр. ще имат достъп до танци, йога и аеробика буквално на една ръка разстояние.

Тримата съсобственици на Dance Academy 2 – Aна Дончева, Славея Сиракова и Трендафил Сърмов лично наглеждат, но и участват  в изграждането на залите на новата Академия. Помещенията са просторни и с огромни прозорци, гледащи към планината  и модерната инфраструктура в района. Тримата съдружници вече преживяха първия  си съвсем буквален трус! По време на последното и най-силно земетресение г-ца Сиракова, Ана и Фил бяха в новата  залата и притеснението им беше двойно – за себе си и за нея. За щастие  щети няма и ремонтът продължава! Откриването предстои,  а „пусковият срок” е предвиден за месец октомври.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !