Въпрос от област „политика и история” препъна Димитър Пенев в „Стани богат”

22.09.2010 15:30 | Видян 3994 пъти

Въпрос от област „политика и история” препъна Димитър Пенев в „Стани богат”

Тази есен в „Стани богат” ще гостуват 12 от най-знаменитите българи, неучаствали в предаването досега. Всяка сряда точно в 20:00 часа водещият Ники Кънчев ще среща зрителите на Нова ТВ с родни звезди, които не само ще тестват интелигентността си, но и ще споделят лични истории, останали скрити за публиката. Те ще играят благотворително, а спечелените суми ще отидат при деца, лишени от родителски грижи, които имат талант и искат да продължат образованието си в спортни училища. Новият сезон на „Стани богат” ще бъде изцяло различен от всички издания до момента, много личен и емоционален. Предаването стартира по изключение в четвъртък тази седмица, като следващите издания ще бъдат излъчвани в сряда от 20:00 до 22:00 часа.

Най-успешният треньор в историята на българския футбол - Димитър Пенев, първи ще атакува въпросите в телевизионната игра утре. В студиото на „Стани богат” като гости изненада ще влязат братовчедка му Ели, с която са израснали заедно в Мировяне; внучката Надя; героят от лято 94’ - Цанко Цветанов и любимата певица на Пената – Йорданка Христова. Интересни случки от детството и младежките години ще  разкрият близките на треньор N1.

Въпрос от област „политика и история” ще се окаже препъникамък за футболната легенда. „Кой политик популяризира знака с два пръста във формата на V?” и „Какво спряха да излъчват много радиостанции в Сомалия под натиска на радикални ислямски бунтовници?” са някои от питанията, над които ще умува Димитър Пенев. В предаването той ще сподели мнение за ситуацията в националния отбор и в ЦСКА, също и своята версия за оттеглянето на Димитър Бербатов.

„Желязната лейди” на българската политика - Цецка Цачева също ще седне на стола на богатството утре. Играта на председателя на Народното събрание ще подкрепят съученици и приятели от студентските й години. Специален гост в предаването ще бъде Янаки Стоилов, депутат от Коалиция за България и член на правната комисия в парламента, който е и състудент на Цачева. Съпругът на строгата дама Румен Данговски и синът й Румен-младши лично ще разкажат как се справя тя с ролите си на майка и домакиня. Председателят на парламента ще отговаря на въпроси, свързани с география, реклама и телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !