Слави стана 120 кила

18.09.2010 09:00 | Видян 9255 пъти

Слави стана 120 кила

Слави Трифонов съвсем е занемарил спортната си форма. Дългият беше пословичен с яките тренировки във фитнеса на Кемпински хотел Зографски. Всеки ден той лягаше под щангите в една от най-престижните гимнастически зали в София. Цакаше освен месечната карта и по 15 лева за персоналния си треньор на всяко занимание. Не е ясно каква сума пък е отивала за химия, но беше постигнал добри резултати. В идеалната си форма Славчо беше заковал 104 кг живо тегло, което е почти перфектно при двата му метра. Според агенти на СЛАВА обаче учиндолският герой отдавна не е стъпвал в залата. Чат – пат идвал Виктор Калев.

Говори се, че в бТВ били направили спецфитнес за звездите си. През лятото обаче звездата се поизпусна. Над 10 кила е качил гологлавият водещ и вече клони към отметката 120, клюкарят негови хора. Той се отдал на хапване по време на своята тузарска ваканция на Ривиерата, ако се вярва на клюкарите.

След това работата по подготовката на американското турне вероятно го е завъртяла и той все няма време да отскочи до фитнеса. Слави и хората му атакуват земята отвъд океана с плътна програма от концерти за българските общности и на Източния, и на Западния бряг на САЩ, а също и с две шоуто в Канада. Връщат се през октомври, когато се очаква Трифонов да се захване с политика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шарън Стоун на 62 и по бельо

Холивудската актриса Шарън Стоун развълнува феновете с...

Лили Колинс VS Сара Джесика Паркър

Сексът смени града и от Ню Йорк се премести в Париж...

Няма коментари към тази новина !

*}