"PLAZZA GRAND REVIEW" МЕГА ШОУТО НА СЕЗОНА!

15.09.2010 12:40 | Видян 3458 пъти | Гласували 1

Едно наистина незабравимо шоу, ще може да видите на 27 септември в "Плаза Денс Център София". Едни от най-популярните изпълнители от жанровете поп, поп-фолк, рок и R&B, ще бъдат модели на фризьора Станислав Иванов. "PLAZZA GRAND REVIEW" ще покаже актуалните прически за есенно-зимния сезон, както и скандалните слънчеви очила на дизайнера Николай Стайков.

Над 20 изпълнители сред които: Криско, Даниел Русев, Експоус, Ника Любецкая, Магда, Валя, Силвия, Даяна, Антонина, Валентина Кристи, участникът от "Мюзик Айдъл" - Лазар Кисьов, Сашка Васева и новата и дуетна половинка Extreme и много други, ще ви зарадват както с дефилирането си, така и с техните изпълнения.

Организаторите са приготвили и много изненади за гостите, на сцената ще се появят и специалните гости на събитието, които са "черешката на тортата" и ще взривят "Плаза Денс Център София" с хитовете си.

"PLAZZA GRAND REVIEW" се прави за първи път в България, като има за цел да стане една традиция, която да се състои всяка година.В стремежа си да провокира интереса на публиката и да направи незабравимо шоу организаторите са заложили на доста ексцентрични хрумвания, които на практика са в синхрон и с ексцентричните прически и очила, които ще представят. Не пропускайте МЕГА ШОУТО НА СЕЗОНА "PLAZZA GRAND REVIEW" В "Плаза Денс Център София".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !