ЗВЕЗДНИ ИМПРОВИЗАТОРИ НА ЕДНО ЗВЕЗДНО МЯСТО

15.09.2010 11:20 | Видян 2839 пъти

ЗВЕЗДНИ ИМПРОВИЗАТОРИ НА ЕДНО ЗВЕЗДНО МЯСТО

На 16.09.2010 от 21.00 часа Sofia Live Club отваря отново врати и поставя началото на нови, класни и дългоочаквани събития!

Клубът заслужил определението храм на джаза и качествената музика ще представи един концерт говорещ сам за себе си. Звезди и звездни импровизатори подават ръка на младите. Маестро Милчо Левиев и любимецът на българите Димитър Бербатов в подкрепа на най-талантливите джаз изпълнители от Лятната музикална академия на Нов български университет.

От седмица студентите в трите Майсторски класа – на легендарния Милчо Левиев – САЩ, на харизматичния Глен Ферис – Франция и на известната по международните сцени джаз певица Вики Алмазиду – Гърция, работят с устрем и въображение, за да подготвят една вечер на импровизацията, джаз суинга и интерпретацията. 

На концерта ще бъдат връчени традиционните Годишни стипендии на Фонд „Милчо Левиев & Вики Алмазиду” за най-изявени млади музиканти, а Фондацията на феноменалния футболист Димитър Бербатов, която подкрепя талантливи млади хора от различни сфери ще връчи две стипендии - за най-успешен млад участник в Академията и за най-изявен джаз импровизатор.

Билети може да намерите в партньорските мрежи. Предварителна продажба 12 лева, на място в деня на събитието 15 лева!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !