Райна: Раздялата не ме плаши

10.09.2010 17:30 | Видян 22819 пъти | Гласували 2

Райна: Раздялата не ме плаши

Райна не се страхува от страданието, сподели самата тя наскоро. Фолкпевицата е убедена, че в живота има равновесие и на добрите хора понякога им се случват хубави неща.

„Имала съм много лоши моменти в живота си, изгубила съм много близки хора. Може би заради това страданието не ме плаши“, разкрива Райна и допълва, че не е и от тези хора, които си внуша­ват, че каръкьт е като зараза.

„Имах една приятелка, на която въобще не й вървеше. Бях до нея в този момент и това ни сближи. Не я оставих да се отдава на мрачните мисли и сега е толкова щастлива. Така че каръкът не се пре­дава. Важното е да не си внушиш, че е като зараза. А ако убедиш и човека, който няма късмет, че това положение не е вечно, нещата ще му потръгнат“, разсъждава Райна.

Миналата седмица Райна гостува на българската общност в Лондон. След като цяла нощ забавлява нашенците с песните си, изпълнителката не про­пусна да направи бърз шопинг тур из бутиците в английската столица. Красивата брюнетка се за­хласна по чифт дизайнерски обувки и не успя да ус­тои на изкушението да станат нейно притежание.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !