Татяна с два концерта в Лондон

10.09.2010 13:00 | Видян 6327 пъти

Татяна с два концерта в Лондон

Броени дни преди гостуването си в Лондон, Татяна записа една от най-емблематичните народни песни “Излел е Дельо Хайдутин”. Изпълнителката пее тази песен от много малка и винаги е мечтала един ден да я включи в своя репертоар. Татяна получи личната благословия на голямата народна певица Валя Балканска да изпее космическата песен.

Гайдата в новата версия е изсвирена от Петър Янев, музикантът, който неизменно съпровожда Валя Балканска. Премиерата на “Излел е Дельо Хайдутин”, в изпълнение на Татяна, ще бъде на двойния й концерт в английската столица. Певицата ще зарадва своите почитатели във Великобритания с най-големите си хитове и обичани народни песни.

Татяна за първи път ще пее в Лондон и страшно много се вълнува от своето представяне и интересните задгранични срещи. Двата концерта са в два поредни дни, на 10 и 11 септември и със сигурност ще оставят незабравими спомени у всички присъстващи. Татяна няма да остане равнодушна и към треската “шопингмания”, за да обнови с модни тоалети есенния си гардероб.

автор: planeta.tv

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !