Най-желаните ергени на Пловдив оглеждат полуголи модели в култовия BEDROOM

09.09.2010 16:45 | Видян 8814 пъти

Най-желаните ергени на Пловдив оглеждат полуголи модели в култовия BEDROOM

Идеалният вариант да забиеш гадже, хем богаташ, хем млад, предостави снощи култовия пловдивски клуб „BEDROOM”. „Summer fashion night” парти събра на едно място едни от най-знатните пловдивски ергени, при това повечето бяха без дами. Изтегнати в удобните сепарета в градината на „Бедрум” те не откъснаха очи от полуголите тела на 6 манекенки. Дългокраките хубавици на агенция „Heaven fashion models” близо 2 часа представяха последната колекция дамско бельо есен-зима 2010-2011 на магазини „Seven seconds”.

Стилните им прически сътвориха коафьорите от най-новото фризьорско студио в Пловдив „Коко” с най-качествените продукти за коса на френската L’OREAL – Kerastase. Краси Димитрова, собственичката на „Коко”, до последно нагласяше кичурчетата немирни коси. А рекламни шефове и членове на управителния съвет на „Seven seconds” не пропуснаха да огледат как стоят марковите им изделия върху изваяни живи тела.

Да се наслади на последните топли летни нощи в комфортна обстановка и приятна гледка предпочете и българският ас в автомобилния спорт Владо Арабаджиев. Наследникът на известната хотелска фамилия пристигна на партито само с приятели. По-късно към мъжката компания се присъедини и впечатляваща брюнетка. Не стана ясно обаче дали тя е дамата на сърцето на богатия ерген.

Модния купон не пропуснаха и няколко необвързани с халка бизнесмени,  притежатели на едни от най-скъпите фешън магазини в града на тепетата. Нищо чудно в скоро време някой от тях също да спретне подобно нестандартно ревю в култовия „Бедрум”.

Васко Динков, собственик на бутик „MITTO”, бе ангажирал заедно с Мартин Данона цяло сепаре. Известният повече като бивше гадже на фолкпримата Анелия Мартин се радваше на вниманието на няколко софиянки. Дали мома столичанка не е поредната бройка на пловдивския плейбой се питаха цял куп хубавици от съседната маса.  

Повече снимки от въпросното събитие може да видите ТУК.   

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !