Дамян Попов оценява таланта на 600 участника

09.09.2010 09:20 | Видян 11056 пъти | Гласували 3

Дамян Попов оценява таланта на 600 участника

Попизпълнителят от ”Мюзик Айдъл 2” Дамян Попов се включи в откриването на 15-то издание на балканския младежки Фестивал – „Младостта на Балканите” или накратко наречен “BYF” (Balkan Young Festival). На голямото събитие таланта ни бе специален гост, като тези дни той ще се включи и като жури в определените конкурсни категории. В тях участват близо 600 изпълнители от Балканите и Европа. Музикалният форум стартира миналата вечер на сцената на летния театър в Сандански, дни след като там приключи традиционния „Пирин Фолк”.

Най-добрият приятел на фолк звездата Анелия, не скри вълнението си от почетното му място отредено във фестивала – жури и специален гост. ”Не съм виждал подобно мероприятие у нас досега. Толкова много млади и талантливи хора... Забавляваме се на макс! Радвам се, че страната ни е домакин на такъв фестивал”, призна изпълнителят на хита ”Гепи ме”.

Дамян не пропусна да похвали и колегите си от младежкия оркестър „Карандила джуниър” от България . ”Тук няма прегради и бариери – поп, рок, джаз, фолклор, балканска музика, танци във всеки един жанр. Трудно ми е да опиша атмосферата”, диви се айдълът.

Фестивалът все още не е приключил. Той ще се провежда още 4 дни в рамките, на които ще се проведат и конкурси за изпълнители, фолклорни танци и дори фотография.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джони Деп и Тери Гилиъм заедно на...

Холивудският актьор Джони Деп се събра отново с...

Певицата Ана-Мария снима семейна...

Носията е била на баба й „Шопска сватба“ е новият...

Няма коментари към тази новина !