Продуцентът и водещата на „Истината за нас” ще са участниците в пилотния епизод на шоуто

08.09.2010 16:20 | Видян 6921 пъти

Продуцентът и водещата на „Истината за нас” ще са участниците в пилотния епизод на шоуто

Специален стартов епизод на новото шоу „Истината за нас” ще бъде излъчен на 24 септември по Нова ТВ с участието на продуцента от Old School Productions Ники Николов и водещата Силвия Лулчева. Двамата ще отговарят на въпроси от личен характер на принципа, по който ще отговарят всички сгодени двойки в предаването. Освен на питания, свързани с личния му живот, продуцентът ще хвърли светлина и върху някои обвинения относно реалити форматите, реализирани от Old School. Николов и Лулчева се подложиха на полиграфско изследване днес в Института по психология на МВР. Резултатите от изследването ще бъдат разчетени от експертни полиграфолози на МВР и ще станат ясни в пилотното издание на „Истината за нас”. От Института по психология на МВР гарантират за достоверността на данните.

Същинският старт на „Истината за нас” ще бъде на 26 септември по Нова ТВ, като зрителите ще имат възможност да проследят отделните епизоди на шоуто всяка следваща неделя на идните три месеца. В предаването партньори, на които предстои брак, ще имат шанс да проверят дали се познават достатъчно добре и дали са готови да споделят живота си. Предаването ще наподобява телевизионна семейна терапия, по време на която зрителите ще бъдат провокирани да изучават партньорските си взаимоотношения, а не да бягат от тях, когато имат проблем или колебания. Те ще могат да открият различни гледни точки за брака и партньорството.

Междувременно в България пристигна създателят на световноизвестните реалити формати “The truth about us”/ „Истината за нас”/ и „Тhe moment of truth”/ „Цената на истината” – американският телевизионен продуцент Хаурд Шулц, собственик на продуцентската компания Lighthearted Entertainment. Шулц е автор и продуцент и на популярните формати “Extreme Makeover”/ „Пълна промяна”, “The next” /спийд дейтинг формат, излъчван по MTV/, „The big date”/ „Голямата среща”/, “Married in Vegas”/ „Да се ожениш във Вегас”/  и други.

Американският телевизионер е в София специално за снимките на първите няколко епизода на „Истината за нас”, тъй като България е първата държава, в която ще се реализира предаването. След месец форматът започва и във Франция. Шулц вече лично се запозна с първите двойки, участници в родното шоу и с техните истории. В предаванията, продуцирани от американеца, на фокус се поставят човешките емоции и взаимоотношения.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !