Коцето репетира за сватбата

07.09.2010 17:50 | Видян 19691 пъти | Гласували 2

Коцето репетира за сватбата

Надя, приятелката на фолк идола Константин, избра сватбена рокля на топ дизайнерката София Борисова. Звездната двойка вдига тежка сватба на 17 септември в Пловдив. Още преди да се познава с Коцето тя е фенка на тоалетите на родната модистка. Певецът пък се знае със София повече от 10 години и още преди време, когато правила тоалетите на неговия балет, той се зарекъл, че тя ще изработи роклята на бъдещата му жена.

Сватбения тоалет на Надя е от последната колекция на ROMANTIKA FASHION - Luxus. Роклята е в цвят слонова кост, а материята е естествена коприна. На кръста на синеоката хубавица ще грее колан с 100 камъка Сваровски.

„Надя бързо избра роклята си. Тя беше гледала последното ми ревю и имаше готова визия за това, което иска. Коцето също одобри избора й и сподели, че бъдещата му жена изглежда като истинска принцеса“, разказа Софи по време на пробите на булката.

По време на последната проба специален гост в шоурума на ROMANTIKA FASHION бе и тъщата на Коцето, която пък избра подаръците за гостите, които ще се раздават на сватбеното им тържество. ТВ „Планета“ вече снима филм за Коцето и Надя, който ще покаже на феновете подготовката за една от светските сватби на годината.

След Вихра, която блестеше в сватбена рокля на модната къща, Надя е поредната клиентка, която избра да носи тоалет на българската дизайнерка. В края на октомври на София Борисова й предстои да облече още една ВИП-булка, за която тепърва ще се шуми в медийното пространство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !