Десислава заведе сина си на шоколадова фиеста

06.09.2010 12:40 | Видян 10164 пъти

Десислава заведе сина си на шоколадова фиеста

Певицата Десислава бе специален гост на част от голямото европейско турне на любимия шоколад Milka. Алпийският свят на Milka гостува в България от 4-ти до 19-ти септември в осем български града – София, Плевен, Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив. Големият лилав камион на Milka ще пренесе чара на Алпите в градската среда и хората ще могат да се наслаждават на приятни игри и забавления, както и на много шоколад. За кампанията, специален гост на софийския шоколадов празник бе певицата Десислава. Тя дойде със сина си Майки, който е на 9 години и предизвика истински фурор.

Множество деца се трупаха да получат автограф от русата певица или пък да се снимат с нея. Деси се разходи със сина си из атракционите. Майки искрено се забавлява, спечели няколко състезание и заслужено получи чанта с шоколадови лилави лакомства. Десислава демонстрира приповдигнато настроение след срещата си с почитателите на Milka – „Много обичам шоколад. Любимият ми е Milka с лешници и стафиди.

Рядко си позволявам да се поглезя с шоколад, но не мога да издържа на изкушението.  Това, което обаче ме радва много е, че преговарям с компанията Крафт фуудс  Milka да бъде първата наистина престижна марка, която да рекламира в моята телевизия DSTV. Ще видим какво ще стане” – похвали се Деси. Талантливата певица прекара повече от два часа със сина си Майки в атракционното градче на Milka на площад Батенберг и си тръгна заредена с положителни емоции.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Засега не бих искала нищо да...

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да...

Franz Ferdinand идват за Burgas...

Две от актуалните световни инди рок банди Franz...

Няма коментари към тази новина !

*}