Главният готвач на Кемпински хотел Зографски атакува Мусала
01.09.2010 11:00 | Видян 6105 пъти | Гласували 1
Главният готвач на Кемпински хотел Зографски София Кристиян Василев изкачи най-високия връх в България и на Балканския полуостров, Мусала, издигащ се на височина 2925 м.
Придружен от сина си Васил (12), Кристиян Василев започна изкачването призори в сряда – 25 август и достигна върха около обяд. Горе, облечен в тениска с логото на хотела, той развя знамето на Кемпински хотел Зографски София и приготви различни видове гурме сандвичи: с пушена сьомга, маслинова паста и пъдпъдъчи яйца, пушени шпроти и зелени маслини, бекон и кашкавалено роле. Разбира се, тези кулинарни изкушения бяха гарнирани с бутилка шампанско!
По този начин Кристиян съчета две свои любими занимания – кулинарното изкуство и катераческата треска, и двете обединени от невероятното удовлетворение на духа след постигане на целта.
свързани новини
НАЙ-НОВИ
Филмът Децата на Дунав на журналиста...
Филмът на Българската национална телевизия – „Децата на...
Истината за бебето, което чака Крисия
Певицата Крисия Тодорова, която стана едно от любимите...
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !