Главният готвач на Кемпински хотел Зографски атакува Мусала
01.09.2010 11:00 | Видян 6192 пъти | Гласували 1

Главният готвач на Кемпински хотел Зографски София Кристиян Василев изкачи най-високия връх в България и на Балканския полуостров, Мусала, издигащ се на височина 2925 м.
Придружен от сина си Васил (12), Кристиян Василев започна изкачването призори в сряда – 25 август и достигна върха около обяд. Горе, облечен в тениска с логото на хотела, той развя знамето на Кемпински хотел Зографски София и приготви различни видове гурме сандвичи: с пушена сьомга, маслинова паста и пъдпъдъчи яйца, пушени шпроти и зелени маслини, бекон и кашкавалено роле. Разбира се, тези кулинарни изкушения бяха гарнирани с бутилка шампанско!
По този начин Кристиян съчета две свои любими занимания – кулинарното изкуство и катераческата треска, и двете обединени от невероятното удовлетворение на духа след постигане на целта.


свързани новини
НАЙ-НОВИ
Пътят на Копринката е постлал до 2028...
По "Пътя на Копринката" е сключен договор за поддръжка...
Първият голям тест за българските...
Спортно-развлекателният канал на БНТ ще излъчва...
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !