Главният готвач на Кемпински хотел Зографски атакува Мусала

01.09.2010 11:00 | Видян 6042 пъти | Гласували 1

Главният готвач на Кемпински хотел Зографски  атакува Мусала


Главният готвач на Кемпински хотел Зографски София Кристиян Василев изкачи най-високия връх в България и на Балканския полуостров, Мусала, издигащ се на височина 2925 м.

Придружен от сина си Васил (12), Кристиян Василев започна изкачването призори в сряда – 25 август и достигна върха около обяд. Горе, облечен в тениска с логото на хотела, той развя знамето на Кемпински хотел Зографски София и приготви различни видове гурме сандвичи: с пушена сьомга, маслинова паста и пъдпъдъчи яйца, пушени шпроти и зелени маслини, бекон и кашкавалено роле. Разбира се, тези кулинарни изкушения бяха гарнирани с бутилка шампанско!

По този начин Кристиян съчета две свои любими занимания – кулинарното изкуство и катераческата треска, и двете обединени от невероятното удовлетворение на духа след постигане на целта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Драго Симеонов с признание за...

Тази събота (21 септември) в „Животът по действителен...

Динамичен и напрегнат старт на...

В петък вечер (20 септември) от 20:00 ч. по bTV, на едно...

Няма коментари към тази новина !