"Горещо" с нов завладяващ филм

31.08.2010 17:20 | Видян 5550 пъти | Гласували 1

След дългата лятна ваканция екипът на „Горещо” вече няма търпение да представи изненадите, които е подготвил за зрителите на телевизиония таблоид през новия седми сезон на предаването. След успешния проект за феномена Ванга, сега екипът има амбицията да повтори успеха му с филм за мощите на Свети Йоан Кръстител, открити на остров Св. Иван край Созопол.

Два дни екипът на „Горещо” снима в Созопол и на о-в Св. Иван. Пред Венета Райкова-Георгиева проф. Божидар Димитров излага доста убедителни аргументи в полза на автентичността на мощите, след които всеки зрител ще се съгласи поне с това, че този, който ги е положил, искрено е вярвал, че те са на светеца.

Освен това той разказва доста забавната история, случила се през 70-те години във Ватикана, която е свързана с първите източници за находката. Представител на Православната църква е свещеникът на църквата „Св. Георги”, в която са положени мощите, който много увлекално разказва за житието на Св. Йоан Предтеча, с подробности от което малцина са запознати. А кадрите с богомолците в самата църква – кланящите се пред костите вярващи и безпрецедентния религиозен ентусиазъм на руските туристи – са повече от убедителни.

Още с първия епизод от новия сезон на „Горещо” екипът искрено се надява чрез многобройните интервюта и още по-многобройните кадри да представи на зрителите невероятната находка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !