Кралско посрещане направиха на „ Левски” в SIN CITY

30.08.2010 10:20 | Видян 3296 пъти

Кралско посрещане направиха на „ Левски”  в SIN CITY

Собственикът Тодор Батков   удържа на думата си да заведе лично отбора след победата срещу АИК в  SIN CITY, където винаги по традиция празнуват победите си „сините”
 „Левски” в пълен състав и блясък зае ВИП зоната на „Клубът на елита” .  Приятна изненада още на входа посрещна победителите -сини шалчета, екипи на Левски, с  които бе облечен персоналът в чест на победителите , вулкан от поздрави и логото на „Левски” с поздравления се въртеше без прекъсване по всички стени на клуба. 

 За втора поредна година Левски се класира в групите на Лига Европа. "Сините" стигнаха до победата с 2:1 срещу АИК по невероятен начин и заслужено ликуваха след края на реванша. Шведите поведоха още в 11-ата минута и попариха близо 23-те хиляди души на стадион "Георги Аспарухов". След почивката обаче  "сините" изригнаха за 2 минути и с попадения на Даниел Младенов и Гара Дембеле стигнаха до пълния обрат.

Всички гости на SIN CITY тази вечер искаха да поздравят идолите си и вулкани от поздрави, придружени от дъжд от салфетки засипваха постоянно левскарите. Илиян , който тази вечер беше гост изпълнител не спря да поздравява победителите.

С много шампанско и уиски победата беше запечатана в историята на безкрайните победи на „Левски” .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Илиана Раева сложи край на...

Илиана Раева вдигна 510 точки на Краси Радков и сложи...

Коктейл без рокли тази седмица в...

Тази вечер (24 април) в „Ергенът“ от 20:00 ч. по bTV...

Няма коментари към тази новина !