Олигарсите Баневи събират жълтата преса на семинар

28.08.2010 09:00 | Видян 4862 пъти

Олигарсите Баневи събират жълтата преса на семинар

Събота, събота вечер идната седмица е определена за САКРАМЕНТАЛНАТА първа официална среща на издателите и главните редактори на всички клюкарски медии в България. Те ще бъдат събрани далеч от погледите на своите жертви – звезди и олигарси, в клуба Русалка, недалеч от нос Калиакра. Домакини на босовете на жълтата преса ще бъдат милионерите Баневи.

За три вечери и четири дни ще се обсъждат съкровените тайни на бранша и всички актуални сензации. Общата тема на семинара е Феноменът жълта преса. В поканата, получена в Супер 19’ – най-свежото сензационно издание в родината, се казва: “Надяваме се, че този интересен за България феномен ще предизвика критични анализи, разговори, обсъждания”. Домакините очакват също гостите им да изпратят свои предложения и съвети за провеждането на първия по рода си форум в навечерието му.

Естествено, докато са на Русалка, те ще могат да се възползват от всички екстри на курорта, изграден някога от френската верига Куб Медитиране. Даже и прочулия се скандално плаж на комплекса, който е толкова малък, а предизвика такъв голям национален проблем.

В заключение домакините заявяват: “Заповядайте в комплекс Русалка (до Каварна), за да усетите красотата на необичайния морски скален релеф, неповторим по цялото българско Черноморие”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !