Галка полетя във въздуха

25.08.2010 14:00 | Видян 3682 пъти

Галка полетя във въздуха

Певицата Галя от бившия вече дует „Каризма”, литна над Слънчев бряг в компанията на един от най-добрите инструктори по свободен парашутизъм. Изпълнителката на „Рискувам да те имам” посети съоръжението „Аеродиум”  и  „рискува” да се наслади на усещането за безтегловност, което създава въздушната струя със скорост от 200 км/час.

„Дойде в компанията на приятели. Галя успя да се издигне и задържи върху струята от първия опит, което си е постижение. Беше много лъчезарна и въобще не се страхуваше, полетът много и хареса”, коментира собственикът на съоръжението Теодор Саралиев.

За доброто прекарване на Галка, както галено  я наричат нейните фенове, се е погрижил инструкторът по body flight (полет с тяло) Юпис. Известният инструктор е сред най-опитните хора на веригата „Аеродиум” и е командирован в Слънчев бряг, за да провежда обучението на курсистите от училището за летене към атракциона.

Преди България Юпис е трупал опит  в училищата по летене към същата верига разположени в Шанхай, Латвия, Египет и Турция. 

Първият випуск на училището по летене в Слънчев бряг вече приключи своето обучение. С професионални умения в свободния парашутизъм могат да се похвалят 12 курсисти от различни възрасти и националности.
В „Аеродиум” вече са летели няколко родни звезди, наши и чужди спортисти, както и множество туристи. Забавлението е безопасно и достъпно за всички ентусиасти, които искат да разнообразят ежедневието или почивката си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Татко стана депутат с дъщеря от...

Георги Тенев Станков отново е депутат с помощта на...

Щерките на Р. Овч, Премянов и...

Издигнатите за депутатки от БСП дъщери на...

Няма коментари към тази новина !

*}