Цонко Цонев ожени Иван и Вихра

23.08.2010 17:30 | Видян 7579 пъти

Цонко Цонев ожени Иван и Вихра

Менделсон на 12 китари звуча за брачната церемония на Иван и Вихра в Каварна. Рок вариантьт на китариста Брайън Меи от "Куин" бе от кмета на града Цонко Цонев.

"Кметълът" лично венча ТВ звездата и нежната му половинка в обредния дом с ударен ритуал. Двамата и кумовете Андрей и Елина - сестра на булката, се разписаха на 7-минутното тържество без гости и родители, пише 24 часа.

"Казал съм им, че когото оженя, не се развежда, така че са предупредени и са съгласни с това", каза Цонко Цонев. После сватбарите отпрашиха за венчавката в Крапец. За да избегнат папараците, Иван и Вихра обявиха по-късен час за църковния ритуал в 120-годишния храм "Св. Кирил и Методий". Там ги чакаше отец Павел от Шабла.

Вихра и дъщеря им Ава бяха в рокли в екрю с букети от слънчоглед, а Иван - в костюм от бял лен. Кумът Андрей, като видя, че Мира Добрева закъснява, нареди сватбата да почне. В последния момент долетяха Дони, Нети и Преслава с група "Те".

Черквата, която преди време е била склад на ТКЗС, едва побра гостите. След венчавката сватбарите се отправиха към градината на семейния комплекс "Яница 1", където бяха приготвени шатри за 200 гости. Партито се вихри край басейна, украсен със свещи, бамбук и фън шуй камъни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !