Ивена вае перфектно тяло за Плейбой

23.08.2010 11:40 | Видян 8525 пъти

Ивена вае перфектно тяло за Плейбой

След тежка операция, звездата на Ара Мюзик бързо се възстанови, благодарение на приятелите си и специална диета, съставена за нея от топ готвача Румен Айдаров. Ще я видим в следващия брой на библията за мъже така, по-секси от всякога...

Огненокосата певица е в нов етап на кариерата си - след като преживя една доста тежка година, тя записва нови песни и засне клип по една от тях в Черна Гора.

Миналата година лекарите откриха, че певицата страда от заболяване на щитовидната жлеза, което може да бъде излекувано само с операция. Тя дълго се колеба, защото вероятността след операцията  да не може да пее беше напълно реална. Заради болестта тя качи близо 15 килограма – факт, който всичките й фенове забелязаха и повечето даже одобриха. През март тази година тя най-после се реши да се подложи на оперативно лечение, а лекарите и дадоха гаранция, че ще запази гласа си.

Месеци по-късно тя вече пее, а преди седмица се върна от Черна Гора, където записа клип с участието на Мистър Черна Гора Предраг Павличич. Горещото видео скоро ще тръгне и по българските телевизии.

Певицата сподели и друга, още по-жежка новина: в „Плейбой” скоро ще излязат серия снимки, каквито досега феновете й не са виждали. „Имам специална кауза в договора със списанието, ще публикуват само одобрените от мен снимки. Не очаквайте тотално разголване, не е за мен. Но все пак доста показвам!”, разказва Ивена. „Бях качила 15 килограма, чувствах се неудобно в кожата си, но половината от тях вече ги няма!”, щастливо добави тя.

„Нямаше как, човек не се снима за Плейбой, ако не се чувства самоуверен, ако не е в перфектен външен вид”, споделя Ивена, доволна от резултата след едномесечната диета, съставена от Айдаров. „Още малко и пак ще съм предишната аз!”, казва момичето, което не се посвени да се снима без дрехи за клипа на „Женски номера” преди 2 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !