Ивена вае перфектно тяло за Плейбой

23.08.2010 11:40 | Видян 6594 пъти

Ивена вае перфектно тяло за Плейбой

След тежка операция, звездата на Ара Мюзик бързо се възстанови, благодарение на приятелите си и специална диета, съставена за нея от топ готвача Румен Айдаров. Ще я видим в следващия брой на библията за мъже така, по-секси от всякога...

Огненокосата певица е в нов етап на кариерата си - след като преживя една доста тежка година, тя записва нови песни и засне клип по една от тях в Черна Гора.

Миналата година лекарите откриха, че певицата страда от заболяване на щитовидната жлеза, което може да бъде излекувано само с операция. Тя дълго се колеба, защото вероятността след операцията  да не може да пее беше напълно реална. Заради болестта тя качи близо 15 килограма – факт, който всичките й фенове забелязаха и повечето даже одобриха. През март тази година тя най-после се реши да се подложи на оперативно лечение, а лекарите и дадоха гаранция, че ще запази гласа си.

Месеци по-късно тя вече пее, а преди седмица се върна от Черна Гора, където записа клип с участието на Мистър Черна Гора Предраг Павличич. Горещото видео скоро ще тръгне и по българските телевизии.

Певицата сподели и друга, още по-жежка новина: в „Плейбой” скоро ще излязат серия снимки, каквито досега феновете й не са виждали. „Имам специална кауза в договора със списанието, ще публикуват само одобрените от мен снимки. Не очаквайте тотално разголване, не е за мен. Но все пак доста показвам!”, разказва Ивена. „Бях качила 15 килограма, чувствах се неудобно в кожата си, но половината от тях вече ги няма!”, щастливо добави тя.

„Нямаше как, човек не се снима за Плейбой, ако не се чувства самоуверен, ако не е в перфектен външен вид”, споделя Ивена, доволна от резултата след едномесечната диета, съставена от Айдаров. „Още малко и пак ще съм предишната аз!”, казва момичето, което не се посвени да се снима без дрехи за клипа на „Женски номера” преди 2 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Hell’s Kitchen се завръща през февруари

Кулинарната надпревара Hell’s Kitchen се завръща в...

Глобиха Сатирата за неправилно паркиране

Служители на столичния Център за градска мобилност...

Няма коментари към тази новина !