След почивката Криско "забива" ударно в София и Панагюрище

18.08.2010 14:20 | Видян 3124 пъти

След почивката Криско

Атрактивния изпълнител Криско заедно със своя колега и приятел D-Flow, замислят да направят голямо черно парти в четвъртък в столицата. Мястото на купона ще е клуб "Sugar". На сцената Криско ще изпълни най-големите си хитове, както и новите парчета с D-Flow. Освен дуетните парчета с Криско, D-Flow ще представи и новите си проекти за първи път само и единствено в "Sugar". "Очакваме да се получи яко парти" каза специално Криско.

Мястото вече е ясно клуб "Sugar", този четвъртък 19 август точно в 22:00 часа. "Обещаваме незабравима вечер с най-яката музика, най-яките мацки и най-готините хора, не е за изпускане" каза още Криско. Между временно и други фенове тръпнат за появата на Криско в техния град. За феновете в Панагюрище има добра новина, съобщи главният културен експерт в общината Магдалена Македонска. Концерт ще има и през тази година в Панагюрище.

Датата вече е определена, а участниците са потвърдили присъствието си. На 20 август от 20 часа, на площад "20 април" жици ще опъват рок идолите от "Конкурент", група "Аявис" и Дичо. Специално участие в концерта ще вземе и хитовия изпълнител Криско, за да представи съвместното им парче с "Конкурент", което ще бъде издадено от фирма "Пайнер".

"Песента я направихме много бързо, много е забавна и е нещо оригинално, което не е правено досега в България. Получи се много успешно и първите които ще я чуят са всички на площад "20 април" в Панагюрище. Този концерт е идеалната възможност да промотираме песента си" - разказа Криско. Заглавието на песента, ще стане ясно на 20 август от 20 часа, до тогава Криско и "Конкурент" ще пазят името на парчето в тайна. "Заглавието е много закачливо и съм сигурен, че много лесно ще се запомни" - сподели още Криско.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

Няма коментари към тази новина !