Цветанов спи в легло с балдахин

15.08.2010 09:00 | Видян 5274 пъти

Цветанов спи в легло с балдахин

Вътрешният министър Цветан Цветанов и неговата съпруга, която както се разбра е бременна с третото им дете, прекараха ваканцията си на легло с балдахин. Такива са спалните в петзвездния хотел Фламинго на Албена, където семейството отдъхна в компанията на певеца Веселин Маринов. Изпълнителят на спорния химн на МВР отдавна е фен на единствения зелен български туристически комплекс. Откакто бе открит единственият му петзвезден хотел, Веско е абониран за него.

Фламинго Гранд е известен с това, че посреща своите гости с по чаша френско шампанско. Е, и цената е като за шампанско – 210 лева на вечер за луксозните стаи за двама, което прави 1470 лв. за седмица при резервация през официалния сайт на хотела. И това е цена без храната! Не е ол-инклузив.

Т.нар. студиа са много просторни и дори обикновените са като миниапартаменти с кухненски боксове. Ваните също са ВИП - са ъглови.
Затова пък любителите на плуването са разочаровани. Вътрешният басейн е 5-метров. Външните също не стават за плуване – пренаселени са с дечица, доста са плитки и ги засипват водни каскади.
Друг проблем на мащабния хотел е чакането за асансьори, които не достигат за стотиците гости.
Някои гости се оплакват и от изчезване на ценни бижута. СЛАВА например регистрира обир на диамантени обеци за хиляди евро от стаята на елегантна дама по време на последния рекламен фестивал в Албена.

Далеч от ниво пет звезди е и простонародната закуска с тлъсти палачинки, колбаси не по БДС и възсолено сирене.

На финала заплащането с кредитна карта е истински проблем и процедурата може да отнеме половин час.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !