Симона открадна Жоро Рапа от Гергана

12.08.2010 12:00 | Видян 8534 пъти | Гласували 1

Симона открадна Жоро Рапа от Гергана

Младата бургазлийка Симона пусна клип към летния хит „Колко пъти“. Парчето е по идея и текст на Жоро Рапа. Димитровградският рапър направи два дуета с Гергана преди време. Сега е харесал русата чаровница Симона.

Талантливата певица се свързва с  Рапа, когато една вечер той идва пред дома й и предлага песента „Колко пъти“. Музиката и аранжимента са на композитора Васил Стойчев. „В първия момент, в който чух тази песен, страхотно ми допадна. На втория ден вече записвахме в студио“ – похвали се Симона. Секси минъончето признава, че много залага на тази песен. „Колко пъти“ е лятна, интересна, ритмична песен. Клипът е дело на режисъора Лъчо Костов.

Снимките продължили само един ден на Слънчев бряг – „По време на снимките заваля страхотен дъжд. Бях притеснена дали кадрите ще са достатъчни и дали няма да се налага да доснимаме. Идеята беше да съм естествена, свежа, а не напудрена и натруфена. Просто семпъл грим, права коса.“ – сподели Симона.

Това е втория клип на певицата. Първата й песен с видеоклип беше „Жажда“. Парчето бе добре прието от почитателите и надеждата на Симона е „Колко пъти“ да стане още по-голям хит.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Италианска пролет: Фото на деня

Италианска пролет: Фото на деня

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Няма коментари към тази новина !