Почитателки разхлаждат Георги Христов с ветрила на концерта му Бургас

09.08.2010 18:00 | Видян 4986 пъти

Почитателки разхлаждат Георги Христов с ветрила на концерта му Бургас

ГЕОРГИ ХРИСТОВ изнесе два концерта в Бургас и Варна съответно на 7 и 8 Август. Техният успех доказа, че потребност от стойностно изкуство у нас има и че тя не трябва да бъде функция от каквито и да било други фактори, освен от качествата на самия певец.

Георги Христов запали горещите южни сърца на бургазлии още с появата си на сцената на Летния театър в събота /7 Август/. Хората го посрещнаха на крака и аплодираха шумно вечния му хит „С музика живея”. Веднага след това запяха в един глас с  него „Нямам нужда от много приятели”.

Жегата в летния театър беше убийствена, но не попречи на певеца да се раздаде до край на своите почитатели, а те не спряха да го подкрепят през цялото време като пееха и танцуваха неуморно с него. Забавен момент беше едно от влизанията му в публиката, когато две загрижени почитателки започнаха да му правят вятър с екзотичните си ветрила.

Градусите на настроението се вдигнаха още, когато певецът започна да редува свои евъргрийни като „Чудак”, „Черно и бяло”, „Кой каквото прави...” и „Върни ми любовта” с най-новите си горещи латино хитове „Никога”, „Сега разбрах” и „Още”...

Публиката буквално пощуря на тоталния хит “I will survive”.

Георги Христов омая хората с невероятния си глас по време на изпълнението на своята версия на мексиканската народна песен „Камино”, която неотдавна издаде в синглов албум. Тя, както и „Двама” /на Мария Нейкова/, която прозвуча премиерно за бургаска сцена, изправяха многократно гостите в театъра.

Другата премиера за Бургас бе актуалният радио сингъл – „Любов”, която е по ноти на Алла Пугачова и текст на Жоро. Тя накара публиката да стаи дъх и да се наслади на всеки изпят тон...

Съвсем преднамерено по време на емблематичния си хит „Черно и бяло” певецът изчезна за кратко зад кулисите, за да смени белите одежди, с които се появи в началото на концерта, с лъскав костюм в другия му любим цвят – черно. 40-градусовота жега под покрива на театъра и изпепеляващите прожектори станаха повод за поредната шега от страна на звездата. „Мислех да остана с това елече повече, но няма как да ми се случи!” - заяви Жоро и с елегантен жест го захвърли пред бенда си.

Шоуто продължи с динамичните парчета „Мечта” и „Шакадъм”. Оттам нататък последваха седем биса, всеки от които предшестван от продължителни аплодисменти, на които артистът не можа да устои.

С изключително настроение на следващия ден /8 Август/ премина и концертът във Варна.
В морската столица Георги Христов демонстрира класа, ярко присъствие, пленително отношение към публиката и абсолютна безкомпромисност към себе си.

В отлична гласова и физическа форма и никаква нотка на умора от фурора в предишната вечер, звездата се раздаде до край на своите почитатели в Летния театър. И тази година певецът затвърди впечатленията на варненци, че „всеки негов концерт е истински празник за града”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !