Митовски посреща рожден ден с Формула 1

04.08.2010 10:00 | Видян 6221 пъти

Митовски посреща рожден ден с Формула 1

Режисьорът на "Мисия Лондон" Димитър Митовски вчера посрещна рождения си ден с Формула 1 и вечерта с приятели. Самият той призна, че е голям фен на автомобилните състезания и не ги пропуска.

След успеха на филма "Мисия Лондон" режисьорът Димитър Митовски е решил да снима и втора част, но този път в Русия.

"Мисия Москва" ще разкрива българо-руските отношения, такива, каквито са. За съжаление обаче все още не е ясно кога ще започнат снимките. "Имаме идеи. Обсъждат се. Но дали ще стане и кога зависи от много неща, знаете как е", каза Митовски и допълни, че в новата лента ще участват култови руски актьори и нашите от "Мисия Лондон". Другият проект, по който режисьорът работи, е по романа "Черната кутия" на Алек Попов, който е автор и на романа "Мисия Лондон". Митовски смята, че двамата са страхотен тандем и благодари на съдбата, че са се срещнали.

"Мисия Лондон" надхвърли 2,4 млн. лв. приходи, сочат данните от киносалоните у нас. Родната лента ще се завърти по кината във Великобритания и Русия през есента.

Митовски е продуцент и на сериала "Стъклен дом", който вече се излъчва в Турция, но имало оферти за закупуване от европейски държави.
.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !