Маргарита Бербатова: Написаното в "Сън" са пълни глупости

29.07.2010 11:45 | Видян 5502 пъти

Маргарита Бербатова: Написаното в

"Пълни глупости е написаното в британския таблоид “Сън“, който твърди, че синът ми Асен е отвлечен. Чувам се с него непрекъснато", заяви за БГНЕС Маргарита Бербатова, майка на Асен и Димитър Бербатови.

Асен Бербатов не е отвлечен, заяви дежурният офицер в ОД на МВР Благоевград. На този етап няма подадена молба за отвличането на Асен Бербатов, но не мога категорично да твърдя, че няма да постъпи такава, заяви пресаташето на полицията в града Гергана Моралиева. Асен Бербатов е бил видян от приятели във вторник.

Той живее на улица “Васил Мечкуевски“ в непосредствена близост до обраното наскоро златарско ателие “Карат“. В днешния си брой, британският таблоид "Сън" пише, че “семейството на звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов получи страхотен шок, след като миналата вечер се появиха слухове, че брат му най-вероятно е отвлечен от гангстери“.

Нападателят на "червените дяволи" е получил съобщение, че ще получи "допълнителни инструкции" за брат си Асен, който липсва от месец. “Смята се, че 23-годишният Асен е затънал в дългове, заради модния бутик, който държи с жена си Мими. Преди три месеца полиция нахлу в дома му и конфискува компютри и документи по повод разследване за кредитна карта и нередности в модния му бутик“, се твърди в статията. “Близки на Асен заявиха, че той сякаш се е изпарил и не отговаря на телефонните обаждания.

Полицията в Благоевград е наясно с липсата на младежа, но заявиха, че разследване не може да започне, тъй като семейството му не е обявило изчезване на лицето“, пише още “Сън“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бръмбари оцветяват бонбони, колбаси и...

Е120 или карлин е това, на което дължим изкусителната...

Диана Димитрова със зашеметяващ вид

Откакто доби популярност покрай ролята си в...

Няма коментари към тази новина !

*}