Маргарита Бербатова: Написаното в "Сън" са пълни глупости

29.07.2010 11:45 | Видян 7373 пъти

Маргарита Бербатова: Написаното в

"Пълни глупости е написаното в британския таблоид “Сън“, който твърди, че синът ми Асен е отвлечен. Чувам се с него непрекъснато", заяви за БГНЕС Маргарита Бербатова, майка на Асен и Димитър Бербатови.

Асен Бербатов не е отвлечен, заяви дежурният офицер в ОД на МВР Благоевград. На този етап няма подадена молба за отвличането на Асен Бербатов, но не мога категорично да твърдя, че няма да постъпи такава, заяви пресаташето на полицията в града Гергана Моралиева. Асен Бербатов е бил видян от приятели във вторник.

Той живее на улица “Васил Мечкуевски“ в непосредствена близост до обраното наскоро златарско ателие “Карат“. В днешния си брой, британският таблоид "Сън" пише, че “семейството на звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов получи страхотен шок, след като миналата вечер се появиха слухове, че брат му най-вероятно е отвлечен от гангстери“.

Нападателят на "червените дяволи" е получил съобщение, че ще получи "допълнителни инструкции" за брат си Асен, който липсва от месец. “Смята се, че 23-годишният Асен е затънал в дългове, заради модния бутик, който държи с жена си Мими. Преди три месеца полиция нахлу в дома му и конфискува компютри и документи по повод разследване за кредитна карта и нередности в модния му бутик“, се твърди в статията. “Близки на Асен заявиха, че той сякаш се е изпарил и не отговаря на телефонните обаждания.

Полицията в Благоевград е наясно с липсата на младежа, но заявиха, че разследване не може да започне, тъй като семейството му не е обявило изчезване на лицето“, пише още “Сън“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !