Мисис Баба в бляскаво модно дефиле

19.07.2010 16:45 | Видян 7103 пъти | Гласували 21

Мисис Баба в бляскаво модно дефиле

Капка Амзина, която стана известна като първата носителка на титлата „Мисис Баба“, предизвика изненада и възхита сред многобройните ВИП гости на откриването на новия моден шоурум в София с тоалети на Pronovias, Enzoani и други известни марки. Тя беше сред десетината красавици, носителки на корони „Мис България“ и „Мисис България“, които влязоха в ролята на модели на своеобразното звездно ревю.

Капка Амзина дефилира бляскаво редом с красавици като Екатерина Дунева, Милена Шаркова, Лзарина Стефанова, Елена Караколева и други млади звезди. За „Мисис Баба“ това беше дебют на модната сцена, който й донесе искрени овации. Тя пък сподели, че никога не е била безразлична къвм красивите и елегантни тоалети, които подбира много прецизно, но не смята да се отдаде сериозно на модния бизнес, а по скоро гледа на светските си изяви като възможност да привлече вниманието на богатите и известните към благотворителната мисия, с която се е заела.

Неотдавна Капка Амзина, заедно с други участнички в конкурса „Мисис Баба 2010“, основаха своя организация „БГ баба на 21 век”, чиято основна цел е да помага на хората в старчески домове.

„В момента проучваме нуждите на няколко такива дома, а всеки, който иска да помогне, може да се свърже с нас на мейла ни missisbaba@abv.bg“, заяви Амзина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !