Престъплението Мери Джейн да бъде наказано

16.07.2010 15:38 | Видян 5268 пъти | Гласували 1

Престъплението Мери Джейн да бъде наказано

Мери Джейн не е просто поредният парламентарен СКАНДАЛ и затова ние тепърва ще го нищим отвсякъде.

Това е първият случай в цялата история на България, когато депутат си позволи да прочете текст, който никъде не е записан, за да влезе в закон. А след като неговото чудовищно посегателство бе разкрито, друг депутат силово да наложи в Държавен вестник да се публикува несъществуващият текст.

При това не на каква да е тема. Става въпрос за НАРКОТИЦИ! Онези, които тровят и без това проблемното младо поколение на България.

Това не е проста КОРУПЦИЯ, каквато продължава да се произвежда ежедневно, ежечасно и ежеминутно в България, независимо от новата власт или въпреки нея!
Това е най-вече жалка духовна корпуция – простъпка на хора, единият от тях лекар преди да е станал депутат (!!!), която не може да предизвика друго освен омерзение. Всъщност, може – самосезиране от прокуратурата!

Къде са смелите орли на правосъдието, назначени от Първанов, които обърнаха табелата в посока ГЕРБ?!

Много е жалко, предателство е към целия труд на Борисов и Цветанов някакви незначителни хора, представяни за техни, да се подиграват с парламента и парламентаризма, със закона и законността, с добрите нрави изобщо. И то за сметка на ГЕРБ, която, каквото и да си говорим, е крепителят на цялата политическа система в България в момента. Вероятно сега мнозина още не са го разбрали. А когато го разберат, ще бъде твърде късно за тях. Но и за всички нас!

“Кадрите решават всичко”, мъдро беше казал другарят Сталин. Такива като депутатите от скандала Мери Джейн, които по думите на Борисов си били признали, но неясно какво – дали за взети 20 000 евро, вероятно той би ги разстрелял. Майките на погубили живота си наркомани със сигурност биха подкрепили това с две ръце. Такива почернени майки има десетки хиляди в България. Да, в България.

Хайде, като ще ги търпим за ненагледни депутати, като ще и даваме по 5000 лева на месец, при това без бонусите, поне да не ги наричаме “Народни ПРЕДСТАВИТЕЛИ”. Мене такива типове не ме представляват! А вас? 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !