Лекари готвят „Ескулап” и „Хипократ” за Иван Звездев

16.07.2010 17:00 | Видян 4796 пъти

Лекари готвят „Ескулап” и „Хипократ” за Иван Звездев

Толкова ли е добър с кухненския нож, както с хирургичния скалпел, ще демонстрира в събота, 17 юли, по бТВ д-р Ангел Енчев, пластичният хирург на богатите и известните. В предаването „Кухнята на Звездев”, което се излъчва от 9.30 часа сутринта, зрителите ще видят лекарят в друго амплоа – на изкусен кулинар.

Заедно с брат си - д-р Невен Енчев, изпълнителен директор на луксозната пловдивска болница „МЕДЛАЙН”, ще приготви пред камерата тайландска супа от скариди и ципура в морска сол. „Нарекохме ястията съответно „Ескулап” и „Хипократ”, шегуват се представителите на медицината. Рецептата за тайландската супа от скариди „Ескулап” известните близнаци научили от швейцарския лекар с българско потекло д-р Петър Илиев, който прилага най-доброто лечение на разширени вени в болница „МЕДЛАЙН”.

Тайната в приготвянето на ципура в морска сол „Хипократ” им разкрил гръцкият специалист доц. д-р Костас Константинидис, зам. председател на Европейското и председател на Средиземноморското андрологично и урологично дружество и консултант в „МЕДЛАЙН”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Няма коментари към тази новина !