М-тел бос би Абрамович по развод

27.03.2008 15:20 | Видян 7372 пъти | Гласували 1

М-тел бос би Абрамович по развод

Австрийският милиардер Мартин Шлаф плати на бившата си жена 200 мил. евро. Това дори надхвърля сумата от развода на руския олигарх Роман Абрамович.

Шлаф е известен в България като бивш собственик на М-тел. Заедно със сътрудниците си той успя да продаде компанията на "Телеком Аустрия" за над 1.5 милиона евро.

"Виенският предприемач, чието състояние възлиза на 1.6 млрд. евро, си позволил тази сума, за да може разводът да премине без много шум", пише вестник Heute.

Развеждайки се със съпругата си Андреа, австриецът й платил с 10 млн. евро повече, отколкото руснакът Абрамович при развода си със своята съпруга Ирина, която всичко на всичко е получила сумата от 190 милиона.

Официалният представител на австрийския бизнесмен Михаел Финк е отказал да даде каквито и да било данни. Той нито потвърдил, нито опровергал слуховете за бомбастичната сума.

"Разводът, който се състоя преди четири месеца, не крие никакви тайни. Повече нищо не мога да кажа що се отнася за личния живот на господин Шлаф", предава РИА "Новости" думите на Финк.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !