Мъж очаква бебе

26.03.2008 15:37 | Видян 7157 пъти | Гласували 4

Мъж очаква бебе

Мъж, който преди е бил жена, написа статия в американско списание, в което надълго обяснява, че е бременен в петия месец. По негови думи медицинското общество реагира доста остро на неговото решение да забременее - от бурен смях, до отказ от медицинска помощ. В статията има и доста снимки на който се вижда бременият в 22 седмица корем, брадатото лице и мъжките плоски гърди, пише The Daily Telegraph.

Томас Беати, който се родил като момиче, сам нарича себе си транссексуален мъж. В своята статия той признава, че решението да роди детете си, е срещнало дискриминационно отношение.

От юридическа гледна точка Беати е мъж. С жена си Нанси двамата живеят кат осемейство от 10 години. Сега фамилията е решила да си роди детенце. Нанси обаче не може да забременее, тъй като преди време е преживяла операция по отстраняване на матката. Затова решили Томас да износи бебето. Той престанал да си бие хормонални инжекции и в него отново се събудили женските функции. Преди година, след като сменили над 9 доктора, семейство Беати се сдобили със сперма от донор. Доктор извършил вътрематочното оплождане, която изисква хирургическа намеса.

Щастливото семейство очаква бъдещата си дъщеря на 3 юли. 

 

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !