ТОП ГОТВАЧ ГОТВИ НА ЗВЕЗДИТЕ НА НАЙ-НОВИЯ БЪЛГАРСКИ ФИЛМ

08.07.2010 18:15 | Видян 7101 пъти

ТОП ГОТВАЧ ГОТВИ НА ЗВЕЗДИТЕ НА НАЙ-НОВИЯ БЪЛГАРСКИ ФИЛМ

Снимките на „Пистолет, куфар и три смърдящи варела” тръгнаха в София. Актьорите и техническият екип на продукцията ще обядва цял месец здравословна храна от BESO Bar&Dinner, приготвена от майстор Румен Айдаров
 
Антон, по прякор Красивия, е 23-годишен студент по режисура. Той има мечта, но за осъществяването й първо трябва да намери пари за да продължи следването си. Красивия решава да рискува и по неблагоприятно за него стечение на обстоятелства се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки с умопомрачителни герои – наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге – гей, корумпирани държавни служители, дъщерята на топ ченгето, неудачници, футболист и мутреса, свързани от любовта към Достоевски, две щастливи малки циганчета и тяхната баба, която прави сладки от особена пудра захар... На финала основните действащи лица се събират на огромно сметище до циганската махала, заедно с няколко гладни прасета и много весели цигани.

Това е интригата в най-новия български игрален филм, чиито снимки започнаха вече в столицата. В лентата участват куп звезди: вечната купонджийка и екс екранна партньорка на Азис Катето Евро, носителят за Аскеер Деян Донков, секс-символът Асен Блатечки, звездата от „Стъклен дом” Георги Кадурин, Иван Славов и култовият актьор от близкото минало Илия Добрев. Сценарист и режисьор на филма е Георги Костов.

Сред множество предложения екипът на филма избра BESO Bar&Dinner  да доставя обяд за целия снимачен период . Мениджърът Румен Айдаров, който често свещенодейства и в кухнята,  спретна за кинаджиите специално меню, което да засища и поддържа тонуса им в дългите снимачни дни, но без да тежи и да вреди на перфектната им форма. Всеки ден по обед специална кола отнася прясно приготвените специалитети до мястото, където се снима поредната сцена.

Румен Айдаров е работил е казиното на столичния хотел "Шератон", в огромната и сложна за управление кухня на круизния кораб „Vision of the Seas” , част от престижната флотилия на “Royal Caribbean”, след това в популярния ресторант „Mabassa” в Палма де Майорка. Българските любители на азиатската кухня и рибните деликатеси го познават и като главен готвач на „Капитан Кук”, „Тамбукту” и „Саса”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разкриха коя е местността на...

Повече от 500 години след като Леонардо да Винчи създава...

Новият VW California за първи път с...

Три години след дебюта на новия Multivan, VW представи...

Няма коментари към тази новина !