Благой и Лияна на море

05.07.2010 12:45 | Видян 20161 пъти

Благой и Лияна на море

Благой Георгиев и Лияна са на море, видя с очите си човек на 19 МИНУТИ. Двамата се забавляваха в Бедрум с голяма компания, но малко като че останаха игнорирани от останалите.

Влюбената двойка седеше на края на ВИП-сепаре и непрекъснато се оглеждаше, кой влиза и излиза от заведението. Въпреки това Благо беше прегърнал своята любима и раздаваше целувки, за радост на зяпачите. В близост до тяхната маса се бяха настанили и горещата плеймейтка Златка Райкова и фолк фурията Андреа. Двете блондита активно обсъждаха последните морски клюки, а малко по-късно към тях се присъедини и гаджето на изпълнителката на Неблагодарен Кубрат Пулев. Репортер на вестника научи, че сексбомбата очаква с нетърпение датата 10 юли, когато в България пристига световната звезда Шаги, за да снимат високобюджетен клип.

В центъра на събитията се оказа и Христо Сираков-100те манекенки, който флиртуваше с тъмнокоса красавица, която видимо бе пленена от неговия чар. В по-късните часове светските личности вкупом се отправиха към актуален чалга клуб на плажа на морето, където до сутринта се бяха омешали манекенки, певици и футболисти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Няма коментари към тази новина !