НИКОЛ СТАНКУЛОВА СНИМА ПО БИЖУТА

01.07.2010 14:00 | Видян 5370 пъти

НИКОЛ СТАНКУЛОВА СНИМА ПО БИЖУТА

Популярният топмодел и тв-водеща Никол Станкулова бе избрана за първата фотосесия на нашумелите напоследък холистични бижута „Рафаил”. Напомнящата с излъчването си на земен ангел Никол, съвършено пресъздаде творческата идея на арт директора Биляна Хинова и засне неповторими по магнетичност кадри.

Известният моден фотограф Енчо Найденов избра за нестандартната фотосесия каменна кариера. Изборът на мястото също не е случаен, а резултат от умишлено търсения контрапункт между необработените груби скали и изящните скъпоценни и полускъпоценни камъни на лечебните бижута. Идеята на фотосесията всъщност е, че за да усетиш силата, която се крие в теб, която те хармонизира и те доближава до любовта и съвършенството, просто трябва да се събудиш.

Бижутата се изработват по модел и селекция на кристалите лично от Розалия Тинкова според принципите на холистичната медицина. Дипломиран в единствения Университет по енергийна медицина и кристалотерапия в Малайзия енергиен лечител, Розалия използва кристали от Индия, о-в Ява, Бали, Китай, Бразилия, Тибет и Тайланд. Всеки модел носи в себе си индивидуален енергиен заряд, помагащ на притежателя си със своята специална лечебна формула. Новооткритият бутик, собственост на Бояна и Стефан Шарлопови и Розалия Тинкова, се намира на столичната ул. „Леге” № 10.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Рачков се потроши до кръв в ефир

Димитър Рачков претърпя в кървав инцидент по време на...

Принц Уилям в хеликоптер с Дейвид Бекъм

Принц Уилям се присъедини към Дейвид Бекъм, за да...

Няма коментари към тази новина !