Калин Врачански участва в денонощен купон на Финландия Водка под лъчите на незалязващото слънце

30.06.2010 14:40 | Видян 6008 пъти

Калин Врачански участва в денонощен купон на Финландия Водка под лъчите на незалязващото слънце

Преди да се отдаде на традиционната почивка на море, актьорът Карин Врачански предприе едно вълнуващо и нетрадиционно лятно пътешествие. Звездата от “Стъклен дом” се присъедини към стотиците гости на Финландия водка от цял свят за традиционното парти The MidnightSun Celebration близо до Хелзинки. Партито под открито небе продължи 36 часа сред мистичната атмосфера на белите нощи. Над 250 гости от 30 страни наблюдаваха природния феномен, при който в полунощ слънцето само докосва хоризонта и отново се издига в небето без да залезе. Това е първия ден от арктическото лято, което продължава 73 дни и през което слънцето не залязва.

По време на събитието The MidnightSun Celebration гостите на Финландия Водка се насладиха на всички прекрасни дарове на северната страна - недокосната природа, местни деликатеси, финландска музика, кристално чиста глетчерна вода, и, разбира се свежи коктейли с Финландия Водка, създадени специално за събитието. В кулминацията на празника в близкото езеро бе пусната и традиционната горяща клада, с която местните гонят злите духове и приветстват лятното слънце.

Празникът The Midnight Sun е изключително важен за финландците и е част от традиционната им култура. Празнува се още от далечната 1316 г. Това е специален момент, който местните изживяват заедно със своите близки и роднини, за да се отблагодарят на природата за нейните дарове. Финландия Водка също по традиция използва този повод, за да събере партньори и приятели, като ги покани да се докоснат до невероятната северна екзотика на своята родина.
Природният феномен Midnight Sun e много важен и за Финландия Водка. Именно през това време на годината, под лъчите на незалязващото слънце, зрее специфичният финландски шестреден ечемик, от който се произвежда Финландия Водка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !