Маргена с тайна любовница от Виетнам

28.06.2010 10:00 | Видян 7673 пъти

Маргена с тайна любовница от Виетнам

Виолета Хуан е последното гадже на Големия Марген преди да бъде арестуван. Тяхната връзка е грижливо пазена в тайна. Само Супер 19’ разполага със снимки на красавицата и сензационната история, която ще ви разкажем.

Рожбата на българо-виетнамската дружба изгрява в агенция Визаж. Преди шест години тя изненадващо за всички печели конкурса Модел луук на световната агенция Елит. Спецовете от чужбина я избират за най-добра българска манекенка. Вероятно натежава азиатският чар на девойката.

С титлата от Елит тя хваща окото на големия бос и не след дълго вече е негова любовница. Виолета не иска да бъде звезда, не мечтае за титла Мис България и за преходната светска слава.

Тя обаче знае всички хватки от прочутата книга Мемоарите на една гейша. Томчето на Минеко Ивасаки е настолно четиво за момичето с дръпнати очи. Така измества многото кандидатки за сърцето на боса.

При Тройната коалиция той е вкаран в затвора от вътрешния министър Румен Петков. Залогът за акцията е голям – България трябва да докаже решимост за борба с корупцията и организираната престъпност по искане на Брюксел. Вкарването на Маргените в ареста проправя пътя на страната към членство в Европейския съюз. И то става факт на 1 януари 2007 г.

Преди броени дни делото, заведено още тогава, приключи в полза на братя Маринови. Единият от тях е в чужбина, а другият се радва отново на свободата в родината.
Според клюкарите от шоубизнеса новата Мис България Ромина Андонова се надявала да измести фаворитката Виолета Хуан. Амбициозната девойка обаче едва ли има сериозни шансове, анализират бивши носителки на короната по красота. Ирония на съдбата преследва Ромина – тя ще ходи на Мис Свят тази година. Състезанието е точно във Виетнам – прародината на нейната съперница Виолета Хуан.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !