Азис се жени пак

25.06.2010 13:45 | Видян 5657 пъти

Азис се жени пак

Славеят от Костинброд Азис намекна, че ще се жени за втори път, а новият му избраник е Коце.

Ако това се случи със сигурност няма да е в България, защото не искам да превръщам сватбата си в цирк, както стана през 2006 г., когато се венчах с Китаеца, сподели той по бТВ тази сутрин.

Той се оплака, че на пищната церемония тогава е имало 400 журналисти. Коце бил много самонадеян човек, а пък Азис бил свикнал той да е доминиращ във връзките си.

Бяхме се скарали брутално преди време и аз страдах много, душата ми беше потъмняла, защото мислех, че няма да го видя повече, а сега пак сме заедно, призна най-популярният в момента фолк певец. Коце участва и най-новия клип на Азис. Фолк звездата настоя, че в шоубизнеса думата “морал” не съществува и това, че с Коце в клипа са в интимни сцени не означава, че развращава публиката.

Не трябва да приспиваме публиката, а да я провокираме. Аз не съм учител, а създавам настроение, когато запея хората танцуват, целуват се. Не виждам нищо лошо в това, че момчетата по улиците започнаха да си скубят веждите, да носят цветни дрехи, да се целуват, аз не съм ги научил на това, те почувстваха свободата, беше откровен Азис.

Той обаче няма да се присъедини към гей парада в събота, защото е против показността на подобни изяви. Кому е нужна тази парадност, като искаме да сме равни с всички защо трябва да се държим като клоуни със свирки, това е много грозно, много неправилно и необмислено.

Събират се 20 души да ги плюят, замерят с камъни и да ги бият, но така ще е като са се организирали правилно, каза Азис. За родната звезда нямало криза. Все повече дискотеки и клубове фалират, но частните партита, на които аз се изявявам се увеличиха, разкри той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !