Коцето и Надя - любов на горещия стол

24.06.2010 18:00 | Видян 25482 пъти | Гласували 3

Коцето и Надя - любов на горещия стол

Тaзи събота, 26 юни от 22:20 часа гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е най-горещата и коментирана влюбена двойка – Константин и приятелката му Надя. „Ти ще говориш, когато аз ти дам сигнал!” – казва с типичния си шеговит тон Коцето на половинката си. – „Довел съм те на интервю – сега говори с госпожата!” Двамата очакват наследник и планират сватба през септември. При предишното си гостуване при Венета Райкова Коцето сподели, че е готов да стане татко и да сменя памперси. „Аз съм 33-годишен мъж – в Христовата възраст – човек, който е доста зрял вече, доста опитен, доста неща е изживял в живота и смятам, че съм готов да бъда баща. Затова съм предприел този ход. Благодаря на Господ, че ми се случват до тук нещата по най-добрия начин – дано да продължат така!” – споделя отново Коцето и признава, че за него няма значение дали бебето ще е момче или момиче. Двамата споделят, че докторът всъщност им е дал насока за пола на детето. А водещата на „Горещо” подари на бъдещите родители книга, в която има специална глава за татковци, която Коцето обеща да прочете внимателно.

Константин и Надя планират да застанат пред олтара през септември в Пловдив. Преди две седмици, при гостуването на Борис Дали в телефонен разговор Коцето сподели, че за кумове са поканени Коко Динев и Емилия. „Толкова се изписа, толкова се изговори, толкова помия се изля... Когато нещо хубаво предстои да се случи, нещо с такава положителна енергия, нещо красиво в живота и като си известен тия медии, тия писания могат да развалят цялата работа отвсякъде! И да накарат един човек да бъде не толкова щастлив!” – коментира той тиражираната в някои медии друга информация. – „Това, което се изписа наистина е много неприятно!... Когато за нещо много, много, много се говори в крайна сметка то се разваля. Затова ние спираме да говорим за сватбата толкова, за кумуване – въобще за всичко!”

Момче или момиче очакват Коцето и Надя? Как протича бременността й и какво й приготвя за ядене Коцето? Къде планират да живеят тримата с бебето и колко деца искат да имат? Как двамата виждат в сънищата си бъдещия си наследник? Има ли Надя годежен пръстен?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Меган Маркъл е най-нехаресваната...

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл оглави класацията...

Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Няма коментари към тази новина !