Криско и D-Flow се включват в концерта „БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРСКОТО ОТКРИТИЕ СРЕЩУ РАКА”

18.06.2010 10:00 | Видян 6961 пъти | Гласували 1

Криско и D-Flow се включват в концерта „БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРСКОТО ОТКРИТИЕ СРЕЩУ РАКА”

Двамата атрактивни изпълнители на "Rapton Records" - Криско и D-Flow ще вземат участие в първия по рода си концерт „БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРСКОТО ОТКРИТИЕ СРЕЩУ РАКА”.

Заедно с тях на сцената ще се изявят още Сигнал, Лора Караджова, Galia, Графа, Любо, Нина Николина, Калин Вельов, Криста, B.O.Y.A.N. и Деси Тенекеджиева. Концертът е израз на нашата гордост, че българин е открил лекарство против рак, но също и израз на нашата болка и отчаяние, че лекарство, което е нетоксично и лекува ще отиде в небитието.

Той е израз на нашето разочарование за бездушието или може би безсилието на няколко поредни правителства от 1992 г. насам да обърнат подобаващо внимание на този проблем, касаещ живот. Събитието е най-вече надежда, че здравия разум и човешкото ще надделеят и болните ще получат своето право на избор в борбата с рака и изконното право на живот.

От този ден се надяваме всички институции и граждани да се обединим в името на живота и регистрацията на Антималигноцит да стане факт. Точно поради тази причина Криско, D-Flow и другите участници в концерта се надяват всички българи, да бъдат съпричастни и да дойдат на концерта на 20.06.2010 г. (неделя) от 18:00 ч. в парк Оборище (парк Заимов).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !