Слави Трифонов влюбен

24.03.2008 09:09 | Видян 34361 пъти | Гласували 1

Слави Трифонов влюбен

Слави Трифонов се влюбил в Каролина Гочева, твърди софийската клюка. Шоуменът е хлътнал до уши по македонското девойче, казват запознати с интимните трепети на Дългия. И именно затова той я поканил в "Пей с мен".

Когато македонката му гостува в неговото шоу по bTV, двамата дори пяха в дует "Охридското езеро". Още тогава Дългия е показал симпатиите си към съседското девойче. Тя обаче тогава е имала сериозна връзка с младеж, който даже по билбордовете в Скопие разлепил "Обичам те".

Но впоследствие работата между тях се разсъхнала и неговите жестове на обич изобщо не я трогвали. Така се появила възможност Слави да атакува сърцето на своята нова изгора. И покрай "Пей с мен" по Нова тв любовта му пламнала.

Преди месец врачка предрече пред "Стандарт", че Слави Трифонов ще се залюби с жена на изкуството, по-млада от него с над 10 години и първата им рожба ще е син. Гадателката пророкува, че дамата ще е отдалече и въобще не е от обичайните заподозрени, които се навъртат около шоумена.

Преди години на Трифонов се приписваше връзка с беквокалистката в "Ку-ку бенд" Алекс Раева. Двамата обаче упорито отричат това и до ден днешен, когато са разделени професионално. Предполага се, че и сега ще е така. Но е факт, че Каролина иска да се пресели в София и да издаде тук албум - нещо, което може да й предложи Слави.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Легендата на руския рок Борис...

Легендарният музикант Борис Гребеншчиков и неговата...

Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Няма коментари към тази новина !